Saturday, 31 March 2012

KAIN SULAM BORONG ATAU SEHELAI

Kain sulam di jual borong atau retail.Boleh di ambil tempahan yang mengambil masa selama 3minggu..boleh pilih design dan warna yang dikehendaki.

Deposit 50% untuk tempahan..

Terdapat pelbagai pilihan fabrik sperti cotton,chiffon helena,chiffon apple,chiffon silk,velvet,satin rosella,shantung atau taffeta..

Contact me for further detail : 019 900 4488 begin_of_the_skype_highlighting 019 900 4488 end_of_the_skype_highlightingor emel waniezzhassan@yahoo.com

KAIN SULAM KS001


Cantik kan color ni..so sweet..cepatlah tempah utk hari raya nanti..tempahan mengambil masa 3 minggu..
Harga nya RM 90 sahaja - kain chiffon helena ( perlu lining)

RM 120 sahaja - kain chiffon silk (perlu lining)--recommended coz akak suka chiffon silk dan lebih mahal dan tak nipis sangat macam chiffon helena

RM 15O - kain cotton atau felfet ( tak perlu lining)--recommended coz kain ni sejuk dan tak payah susah2 nak gi beli kain lining..

Cepat -cepat order sebelum tak boleh amik order lagi..pilih je color pe yang disukai..hantarkan sample color dan design to waniezzhassan@yahoo.com dengan segera!


KAIN SULAM PENITI KS002


RM 180 - Kain felfet seperti gambar di atas
RM 120 - Kain chiffon helena ( perlu lining)

Design ini agak rumit kerana itu harga sedikit tinggi berbanding sulam biasa

KAIN SULAM KS003




RM 180 - Kain felfet
RM 120 - Kain chiffon helena

KAIN SULAM PENITI KS004



RM 180 - Kain felfet ( tak perlu lining dah-kain sejuk)

Nak murah lagik!!--guna kain chiffon helena RM 120 Jek tp kena lining ar..



KAIN SULAM KS005


RM 90
CHIFFON HELENA PERLU LINING

RM 140
KAIN COTTON

KAIN SULAM KS006


RM 90 - kain chiffon helena kena lining
RM 140 -kain cotton tak perlu lining,kain sejuk

KAIN SULAM KS007


Pink lover..fuh memang cantik..akak dah grab satu simpan siap2..
NAK order??..boleh lagik..
Nak murah??--CHIFFON HELENA rm 90 JEK
CHIFFON SILK RM 120 jek..

tp tak yah ler susah2,beli je kain cotton/felfet,cantik sgt..sweet gile..
RM 140 jek...

contact akak dengan segera coz nak tempah amik masa..

KAIN SULAM KS009



KAIN COTTON RM 140
SUPERB cantikk..
cepat la order sebelum terlambat utk raye nih,..
nak murah lagik..kain chiffon helena kena lining RM 90 ajee

KAIN SULAM KS010

KAIN SULAM KS012

KAIN SULAM KS011

KAIN SULAM KS013