Monday, 31 December 2012

Tahun baru 2013

Buzzz!!! Selamat menyambut tahun 2013.....sdg buat apa tuh?..sure sdg mengupdate misi,azam baru kan dlm blog...wah....syukur Alhamdulilah ALLAH masih memberi sy nafas utk hidup ats muka bumi ini.Dapatlah sy merasa utk merasa detik 2013.tp xth lah kut esok sy ditakdirkan meninggal dunia...takde sape yg th bl ajal kita akn sampai..doa sy utk arwah ayah saya,abang abang saya dan mereka yg telah pergi ke alam fana,moga mereka ditempatkan dikalangan org beriman...amin..al fatihah..utk insan insan yang ada dlm hidup sy moga mereka dipanjangkan usia dn  beroleh kesenangan dunia akhirat...moga mendapat rezeki yg melimpah limpah..

Sebut psl azam..sy tak th la nak berazam apa.mungkin sy ni jenis xde keazaman kut  cuma yg sy th y ni jenis pakat redah je..cuma sy berdoa byk dlm hati nk itu ini..doa sy  moga ibu sy dipanjngkn usia..doa sy moga perniagaan sy berjalan lancar dan tak gulung tikar...hehhe..moga sy dpt kutip penglmn jika sy tersembam tersungkur..berniaga ni bkn sngg...stigma org biz org kaya tu x betul sama sekali..sy x mahu jd tipikal malays..kalu bangsa lain blh jujur dlm urusniaga knp sy yg beragama islam x blh...xde istilah cpt kaya..pusing ganti modal..kos sewa kedai,pekerja,air elektrik semua tu perlukan duit..sy akui bekerja makan gaji jd eksekutif satu waktu dulu lg mewah dr berniaga skrg ni..tp sy takkan putus asa,..sikit2 lama2 jd bukit..yg penting kepuasan coz im selling the things which i like..sy rs puas tgk baju budak yg comel..baju kurung yang cantik dan trendy dan sy rs puas bila org suka taste saya...kita semua berlainan citarasa kan..susah utk mengtahui citarasa org lain..

Dlm dunia perniagaan apa yg sy x sukai ialh sifat dengki bangsa melayu.usahkan kata pesaing dengki,yg x beniaga pun ada yg dengki..sy pn selalu ingatkan diri bila sy alpa dn mulai cemburu..sy tanamkan dlm minda ..rezeki masing masing..so x perlu takut dgn pesaingan..biarlh bersaing dgn cara sihat..sy cukup anti dgn copy cat ..plg penting utk elakkan cemburu jgnlh duk selalu stalk peniaga yg lain nanti akn timbul iri hati..bkn sng nk berjaya dlm sekelip mata..kena sabar..kejayaan tidak akan dtg bergolek...

Pjg pulak sy pot pet nih..akhir kata semoga pelanggan online dan offline sy ,keluarga kita dijauhi sebarang musibah..sentiasa ceria dan peroeh rahmat dari ALLAH SWT..aminn...

Dont forget to check regulary here okess...nantikan kemunculan kain cotton online 2013,blouse muslimah 2013,baju kurung cotton 2013,baju kurung chiffon 2013

Million thx for all the support for butik qaireen,!!!...muahaaaaaahaa


Saturday, 22 December 2012

KAIN COTTON KC 004


Kain cotton printed leopard

RM 90

Kos pos : RM 6 sm / RM 9 SS

Contact sy 019 900 4488

Kain Cotton ( KC003 )


Phewittt...cantik tak kain cotton nih??cantik sgt buat baju kurung tau...

hehehe...my fav nih!!

Grab ler cpt2..ada satu jek

019 900 4488

RM 90

Kos pos : RM 6 SM / RM 9 SS


Kain Pure Cotton Gred A ( KC 002)


Bismillahirahmanirahim...

Hi ols...Kain ni pure cotton ok..tak mengecut selepas di basuh dan kain nya mmg good quality..

nak order sms je kat 019 900 4488...for free message whats app sy ok..

RM 90

Bidang 45 - 2m+2m

Kos pos RM6 SM / RM 9 SS



Wednesday, 19 December 2012

Kain Cotton ( code : KC 001)

KAIN COTTON CODE : KC 001

BIDANG 60 - 3.5 METER

RM 90

SMS 019 900 4488 /Whats App

2012 will gone soon..

Dear all ...especially my loyal customer or loyal stalker..hehehe ( ada ke stalker tuh )

Ok,2012 akan berlalu pergi kan...sekejap aje masa pantas tik tok tik  tok...dah makin meningkat usia..

Arghh sedih...hope can stop the clock...but tak boleh kan..thats what we called the journey of life ..hope everybody happy during this year and for all the year will come ahead..

Normally every year , i will allocate some money utk pergi melawat ke negara org..jz find something useful for myself and for my business as well...jauh berjalan luas pemandangan kan...moga hari2 seterusnya kita semua beroleh rahmat dari Allah , di murahkan rezeki dan perjalanan hidup yang menenangkan hati...My trip well quite good,alhamdulillah di jauhkan dari segala kesusahan dan kesukaran..i hope i can shut the 2012 door happily..

For women out there...be strong and positive towards life..nothing can stop u from dreaming..dream,dream and dream until its will become reality..do not afraid facing the challenge..do not afraid to do new things in life..do not afraid to try...do not afraid of failure..u wont know if u haven't start anything...at the end of the day , happiness in ur heart is evertg before u close ur eyes and leaving from this world...

Good day everybody !!

Btw , new stock kain cotton has arrived!!...belum sempat nak snap snap photo...tq for those yg bagi kepercayaan beli barang online..iyelah,..not easy to trust anybody kan..but i try the best to sell good quality product , fast service for delivery..huhuhu..takut cust marah lambat hantar...love u all!!!