Sunday, 13 January 2013

TUDUNG CHIFFON COLOR PEACH


TUDUNG CHIFFON COLOR PEACH

RM 69

FREE POSTAGE!

019 900 4488

Tudung chiffon nih kualiti kain chiffon sgt baguss ..
Bahagian luar chiffon
Bahagian dalam Lycra

Labuh tutup dada bagi yg berbadan size M dan L

Tudung chiffon ni u ols tak perlu lagi pakai inner neck coz tak jarang sbb kain lycra lembut sgt..

TUDUNG CHIFFON COLOR BROWN



TUDUNG CHIFFON COLOR BROWN

RM 69

FREE POSTAGE!

019 900 4488

Tudung labuh sikit ye utk bagi yg berbadan sederhana...tutup bahagian dada..size lebih kurang M

Bahagian luar chiffonn lembutttt..kualiti tinggi
Kat dalam kain lycra so that tak jarang..
Awning pun cantik..jahitan kemass..
jomm belasah order ramai2..hiksss

Friday, 11 January 2013

Bismillahirahmanirrahim...Assalamualaikum semua manusia yang tersinggah,terjengah dalam blog BUTIK QAIREEN yg tak seberapa ini ye...

BQ lama gak tak update gambo sbbnya BQ ni bahu nya saaakitt sgt..ntahlah tak tahu lah nape rs nak tercabut jer tangan sebelah kanan ni..buat kerja sikit sakit smpai ke leher...erkkk alasaaannn kan..

Alasan kedua...BQ sibuk sgt dgn esaimen dan project paper final year...opsss..jgn salah fhm..BQ bkn budak2 remaja ye..dah dewasaa bebenor ok..hikss....BQ amik PJJ kat USM penang masa keje ritu..so memandangkan BQ berhenti keja dan berniaga,syg pulak nak berhenti belajar ni...so BQ buatlah smpai habis..menuntut ilmu tu kan wajib...ewahh..ilmu agama tak pi menuntut pulak...hikss...

So ,pala BQ ni pusing pusing sampai rs nak terkehel dah buat final project paper..nak tiru kang nanti tak berkat lak ilmu...oooohh pantang nenek moyang BQ tiru2 neh..tp kan,mmg letih lah asyik kena reject jer ngan Prof..tp BQ kuatkan hati..kuatkan semangat..aiyaaa kalu dah teror buat apa belajar lagi kan..adalah tu salah kat mana sampai asyik kena reject jer..so 2013 is a my bz year ever!!..mana nak uruskan perniagaan lagik..,mana nak study lagik...okeess...once again..alasannnnnn...

To u olsss kat luar sana..pe mslh kita pun..ingatlah its just a PROBLEM yg tak akan pernah STOP!!..Jgn mengalah dgn kehidupan coz at least we are given a chances to live and still breathing in dis world...so do it now!dont hesitate to do anything u LIKE!!..bkn suh gi clubbing or amik dadah or merempit ok...kang salah faham naya lah BQ disalahkan lak...

Babaiii utk semua...jgn lupa tgk album baju kurung , album tudung ,album branded baby and kids dan lain2 tuh okes...and dont hesitate to purchase online wif me...

syg semuaa org dlm dunia nih..muahahahhahaha

Tudung Chiffon 3 layer with Brooch



Tudung Chiffon 3 Layer with Brooch

Code : CL 3002

Harga : RM 75

Penghantaran PERCUMA!!

U ols...kain chiffon ni lembut sgt ok..kat awning dalam tuh pun kain cntik dan jahitan kemas..

erkkk tak tahu lahh nak explain cmna lagik..sbb takleh dtg kedai BQ kan..
Tapi BQ tak tipu nih...

Color : polkadot kuning dan merah..

Pesal laaa BQ ni suka sgt kaler striking sejak akhir2 ni..BQ suka lah jd ceria2 gitu barulah ada mood..pskilogi kalu kita pakai kaler ceria automatic kita jd semngat tau...wahhh perasann cntikkklahh..hehe

Call or sms BQ okes...019 900 4488..

Ekceli BQ ni pemalu sikit nak sembang ngan org tak kenal...tp kalu dh berckp ssh lak nak berhenti..sbb tu BQ suka ber sms..tp kalu korang tak pcya or nak dgr sore BQ ni call jerlah..xpeee..x kisahh pun..

Orderrlahhhh...ahakss

nEW ARRIVAL TUDUNG CHIFFON 3 LAYER WITH BROOCH


Tudung Chiffon 3 layer with brooch
Code : CL3001

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum everybody around the world!
Semoga hari saya dan anda semua ceria selalu...dah 10 hari kita berada dalam dunia 2013..
So,camna???...sure epi kan..kalu epi jgn lupe yg kurang epi tuh..yg kurang epi,senyum jelah..moga dgn senyuman menjadi penawar kekurangan epi kita tuh..

Okes gojes kat luar sana tuh...i brought dis gojes tudung chiffon ala ala fareeda ..wahh branded gitu..oooooo beli tudung sampai 150 lebih boleh ek..hikss

Yang ini kain chiffon lembut sgt...i gerenti bet u ols really akn puas ati sebaik sj disentuh oleh jari anda..
Kain chiffon nih bukan kain georgette ok ( ala tak reti nak eja lah!)..kain ni original chiffon..so that its cik puan tak kepanasan...ekcelii BQ ada jual tudung chiffon harga RM30 jek..tp definitely kualiti berbeza..
Alahaiii nak murah tp high quality have to pay more isnt it..tapi harga yg BQ jual nih very reasonable dan BQ tak rasa mahalll okes..nak order contact BQ anytime,anywhere..

019 900 4488

Harga : RM75

ada lagik..

Free postage all around Malaysia okes...

fuhh berbaloi sgt beli tudung chiffon 3 layer yg hangat hot sgt nih...