Monday, 25 February 2013

TUDUNG CHIFFON 2 LAYER BQ

CODE : BQ 100
CODE : BQ 200

CODE : BQ 300

CODE : BQ 400

CODE : BQ 500



KOS POS : RM 6 SM / RM 9 SS


Cara Pembelian :

1. SMS NAMA PRODUK DAN CODE
2.SELEPAS PENGESAHAN STOK , BAYARAN MELALUI MAYBANK
3.POS LAJU MALAYSIA - 3 WORKING DAYS

SMS/WHATS APP : 019 900 4488



Sunday, 24 February 2013

SARA CUPCAKES PINK DRESS COTTON ( All Sold Out!!)

CODE : SARA #9991






RM 45



SIZE

1Y - 5Y






Cara pembelian :

1. sms nama produk dan code
2.selepas pengesahan stok,bayaran dibuat melalui maybank
3.Pos laju - 3 hari tempoh waktu bekerja

Friday, 22 February 2013

TUDUNG CHIFFON CODE:JASMIN100


Code : Jasmin100

Size : M

Harga online : RM 59

kos pos : RM 6 SM / RM 9 SS

Material : Chiffon + Lycra

Cara pembelian :

1. sms nama dan code product
2.selepas pengesahan stok , bayaran dibuat melalui maybank
3.Pos laju - 3 hari tempoh bekerja

Wednesday, 20 February 2013

BORONG NEW PJMAS -READY 21/2

PJ-3-6m, 6-9m, 9-12m, 12-18m, 18-24m, 2y, 3y, 4y, 5y= 9pcs Red stripe Manchaster

9pcs@RM162

How to order :
1. Attach the photo and e-mail to brandedkidshop@yahoo.com
2. After stock Checking,payment must be made to Maybank
3.Courier will be send out ASAP - usually 2 day working times
4.All sales are final, no refund or exchange after sales.
To view more :  brandedkidshop.blogspot.com

BORONG NEW PJMAS -READY 21/2

# PJ-3-6m, 6-9m, 9-12m, 12-18m,  18-24m, 2y, 3y, 4y, 5y= 9pcs --Red stripe Ferrari

9PCS@RM162

How to order :
1. Attach the photo and e-mail to brandedkidshop@yahoo.com
2. After stock Checking,payment must be made to Maybank
3.Courier will be send out ASAP - usually 2 day working times
4.All sales are final, no refund or exchange after sales.
 
To view more : brandedkidshop@yahoo.com

Borong SuperGirl with Butterfly Pant

PJ-3-6m, 6-9m, 9-12m, 12-18m, 18-24m, 2y, 3y, 4y, 5y
 9pcs@RM 162
How to order :
1. Attach the photo and e-mail to brandedkidshop@yahoo.com
2. After stock Checking,payment must be made to Maybank
3.Courier will be send out ASAP - usually 2 day working times
4.All sales are final, no refund or exchange after sales.
  
To view more : brandedkidshop.blogspot.com

Tuesday, 19 February 2013

BORONG HELLO KITTY RED POLKADOT

Wholesale Only / Borong sahaja / No retail

Size : 3-6,6-9,9-12,2.3.4.5Y

7PCS @ RM 126

How to order :

1. Attach the photo and e-mail to brandedkidshop@yahoo.com
2. After stock Checking,payment must be made to Maybank
3.Courier will be send out ASAP - usually 2 day working times
4.All sales are final, no refund or exchange after sales.

To view more : brandedkidshop.blogspot.com

BORONG Restock - BSET Batman Black Red


Wholesale only / Belian Borong sahaja / No retail

Size : 3-6M.6-9M.12M.18M.24M = 5pcs

Min Qty : 5pcs = RM 90

How to order :

1. Attach the photo and e-mail to brandedkidshop@yahoo.com
2. After stock Checking,payment must be made to Maybank
3.Courier will be send out ASAP - usually 2 day working times
4.All sales are final, no refund or exchange after sales.

To view more : brandedkidshop.blogspot.com

Borong boy tee -johor red

#Boy tee - 3-6m, 6-9m, 9-12m, 12-18m, 18-24m 

5@RM50

How to order :

1. Attach the photo and e-mail to brandedkidshop@yahoo.com
2. After stock Checking,payment must be made to Maybank
3.Courier will be send out ASAP - usually 2 day working times
4.All sales are final, no refund or exchange after sales.

To view more : brandedkidshop.blogspot.com

BORONG BABY GAP LEGGING MIX

Wholesale Only / Belian Borong Sahaja


Baby Gap Legging Mix ( can't choose design )

10pcs@RM 100

How to order :

1. Attach the photo and e-mail to brandedkidshop@yahoo.com
2. After stock Checking,payment must be made to Maybank
3.Courier will be send out ASAP - usually 2 day working times
4.All sales are final, no refund or exchange after sales.

To view more : go to brandedkidshop.blogspot.com

Monday, 18 February 2013

Kisah Muet dan Orang Tua bertongkat

Assalamualaikum semua insan-insan yang dikasihi yang masih berada dalam dunia ini..masih hidup,hidup udara segar..masih lagi dapat makan best2..masih lagi bergelak ketawa..dan juga masih lagi berendam airmata...the best medicine to heal our sadness is try to ignore the sad feelings we had inside our heart..stay focus in life..buat apa yang penting dalam hidup kita coz kita kena sedar,kehidupan di dunia ini bukan untuk selama-lamanya..( cewah!pandai ckp nih..)

OMG..ujian Muet speaking akan saya hadapi lusa...punya lah berdebar..tak tahu nak buat preparation apa..i can speak english even not fluently tapi bolehhlahhh bodoh-bodoh kalu ckp ngan mat saleh tu faham jgk lah mat saleh tu ngan english sy nih...tapi kalu suh duduk , bagi tajuk nak suh bagi key points..masya Allah..memang tersentap..blank terus fikiran saya even soalan nya hanya general am aje...nak buat karangan pun takde idea ini kan nak cakap bla bla...aduiii...saya sgt takut nih...dah tua cmni pun masih lagi kena amik muet..kalu takde , tak boleh grade ler ijazah sy tuh nanti...

Hopefully evertg is gonna to be fine...amin...

Hm...just now landlord kedai saya call..dia kata kedai kosong sebelah saya tuh ada org nak sewa..nak jual butik juga macam saya..huh??im shocked...tapi landlord tu agaknya jenis pikir org so dia tak bagi sewa kan sebab dia pk saya kut...amin...TQ Ya Allah!!...betul lah apa kata satu artikel dalam facebook dua tiga hari lepas..kalu kita bersedekah hatta seringgit pun..balasannya Allah akan bagi dalam bentuk yang lain...alhamdulillah,saya pegang prinsip itu dah lama..baru saya teringat dua hari yang lepas sebelum artikel tentang bersedekah itu saya baca..ada seorang lelaki yang cacat kaki pakai tongkat berkopiah bagai tapi saya tak tahu bangsa apa sebab dia cakap bahasa arab lepas saya sedekah duit kat dia...kebetulan dia lalu dan saya sudah masuk kereta , tapi dia bukan peminta sedekah...bila diberi RM10 dia terkejut dan memandang ke langit biru sampai memanjatkan rasa syukur yang tidak terhingga dan berckp dalam bahasa arab..bila saya dah drive saya tgk dia masih lagi duk berckp srg2 dan meletakkan wang itu dalam wallet dia...saya rasa terharu...sy yakin rezeki saya adalah hak Allah..Allah yang suh saya bagi kat dia..saya menulis ini bukan kerana mahu menunjuk2 atau riak...Nauzubillah...tujuan saya semoga sikit sbyak mendatangkan iktibar atas kisah benar yang saya alami sendiri....walahualam...

Saturday, 16 February 2013

TUDUNG BALQISH CHIFFON 3 LAYER FULL CAP AWNING

CODE : BALQISH 100

CODE : BALQISH 200

CODE : BALQISH 300

CODE : BALQISH 400

CODE: BALQISH 500

CODE : BALQISH 600

CODE : BALQISH 700









HARGA : RM 59

KOS POS : RM 6 SM / RM 9 SS

MATERIAL : CHIFFON 3 LAYER
FREE BROOCH!!

CARA PEMBELIAN :

1. SMS NAMA TUDUNG DAN CODE
2.SELEPAS PENGESAHAN STOK , BAYARAN DIBUAT MELALUI MAYBANK
3. POS LAJU MALAYSIA - 3 HARI TEMPOH WAKTU BEKERJA

SMS : 019 9004488 / Whats App

Thursday, 14 February 2013

BAJU KURUNG PAHANG MANIK EXCLUSIVE ( BKME 04)



PROMOSI!!! HARGA RUNTUH!!

Promosi sehingga akhir Februari 2013

HARGA : RM 129

KOS POS : RM 7 SM / RM 99 SS

DESIGN : Baju Kurung Cotton style moden tanpa pesak

SIZE : S



UKURAN SIZE S ( INCI )

DADA : 42 INCI
BAHU : 14
PINGGANG : 29
LENGAN : 21.5
LABUH BAJU : 39
LABUH KAIN : 39.5

waniezzhassan@yahoo.com
019 900 4488
Whats App
BBM : 28BB281E
TWITTER @ButikQaireen

Cara Pembelian :
1) sms code baju ( baju kurung code : BKME 04 )
2) Selepas pengesahan , bayaran di buat melalui akaun Maybank
3) Penghantaran di buat ke esokkan hari atau 2 hari bekerja
4) sila rujuk Terms&Condition