Saturday, 31 March 2012

KAIN SULAM KS001


Cantik kan color ni..so sweet..cepatlah tempah utk hari raya nanti..tempahan mengambil masa 3 minggu..
Harga nya RM 90 sahaja - kain chiffon helena ( perlu lining)

RM 120 sahaja - kain chiffon silk (perlu lining)--recommended coz akak suka chiffon silk dan lebih mahal dan tak nipis sangat macam chiffon helena

RM 15O - kain cotton atau felfet ( tak perlu lining)--recommended coz kain ni sejuk dan tak payah susah2 nak gi beli kain lining..

Cepat -cepat order sebelum tak boleh amik order lagi..pilih je color pe yang disukai..hantarkan sample color dan design to waniezzhassan@yahoo.com dengan segera!


0 comments:

Post a Comment