Monday, 31 December 2012

Tahun baru 2013

Buzzz!!! Selamat menyambut tahun 2013.....sdg buat apa tuh?..sure sdg mengupdate misi,azam baru kan dlm blog...wah....syukur Alhamdulilah ALLAH masih memberi sy nafas utk hidup ats muka bumi ini.Dapatlah sy merasa utk merasa detik 2013.tp xth lah kut esok sy ditakdirkan meninggal dunia...takde sape yg th bl ajal kita akn sampai..doa sy utk arwah ayah saya,abang abang saya dan mereka yg telah pergi ke alam fana,moga mereka ditempatkan dikalangan org beriman...amin..al fatihah..utk insan insan yang ada dlm hidup sy moga mereka dipanjangkan usia dn  beroleh kesenangan dunia akhirat...moga mendapat rezeki yg melimpah limpah..

Sebut psl azam..sy tak th la nak berazam apa.mungkin sy ni jenis xde keazaman kut  cuma yg sy th y ni jenis pakat redah je..cuma sy berdoa byk dlm hati nk itu ini..doa sy  moga ibu sy dipanjngkn usia..doa sy moga perniagaan sy berjalan lancar dan tak gulung tikar...hehhe..moga sy dpt kutip penglmn jika sy tersembam tersungkur..berniaga ni bkn sngg...stigma org biz org kaya tu x betul sama sekali..sy x mahu jd tipikal malays..kalu bangsa lain blh jujur dlm urusniaga knp sy yg beragama islam x blh...xde istilah cpt kaya..pusing ganti modal..kos sewa kedai,pekerja,air elektrik semua tu perlukan duit..sy akui bekerja makan gaji jd eksekutif satu waktu dulu lg mewah dr berniaga skrg ni..tp sy takkan putus asa,..sikit2 lama2 jd bukit..yg penting kepuasan coz im selling the things which i like..sy rs puas tgk baju budak yg comel..baju kurung yang cantik dan trendy dan sy rs puas bila org suka taste saya...kita semua berlainan citarasa kan..susah utk mengtahui citarasa org lain..

Dlm dunia perniagaan apa yg sy x sukai ialh sifat dengki bangsa melayu.usahkan kata pesaing dengki,yg x beniaga pun ada yg dengki..sy pn selalu ingatkan diri bila sy alpa dn mulai cemburu..sy tanamkan dlm minda ..rezeki masing masing..so x perlu takut dgn pesaingan..biarlh bersaing dgn cara sihat..sy cukup anti dgn copy cat ..plg penting utk elakkan cemburu jgnlh duk selalu stalk peniaga yg lain nanti akn timbul iri hati..bkn sng nk berjaya dlm sekelip mata..kena sabar..kejayaan tidak akan dtg bergolek...

Pjg pulak sy pot pet nih..akhir kata semoga pelanggan online dan offline sy ,keluarga kita dijauhi sebarang musibah..sentiasa ceria dan peroeh rahmat dari ALLAH SWT..aminn...

Dont forget to check regulary here okess...nantikan kemunculan kain cotton online 2013,blouse muslimah 2013,baju kurung cotton 2013,baju kurung chiffon 2013

Million thx for all the support for butik qaireen,!!!...muahaaaaaahaa


Saturday, 22 December 2012

KAIN COTTON KC 004


Kain cotton printed leopard

RM 90

Kos pos : RM 6 sm / RM 9 SS

Contact sy 019 900 4488

Kain Cotton ( KC003 )


Phewittt...cantik tak kain cotton nih??cantik sgt buat baju kurung tau...

hehehe...my fav nih!!

Grab ler cpt2..ada satu jek

019 900 4488

RM 90

Kos pos : RM 6 SM / RM 9 SS


Kain Pure Cotton Gred A ( KC 002)


Bismillahirahmanirahim...

Hi ols...Kain ni pure cotton ok..tak mengecut selepas di basuh dan kain nya mmg good quality..

nak order sms je kat 019 900 4488...for free message whats app sy ok..

RM 90

Bidang 45 - 2m+2m

Kos pos RM6 SM / RM 9 SS



Wednesday, 19 December 2012

Kain Cotton ( code : KC 001)

KAIN COTTON CODE : KC 001

BIDANG 60 - 3.5 METER

RM 90

SMS 019 900 4488 /Whats App

2012 will gone soon..

Dear all ...especially my loyal customer or loyal stalker..hehehe ( ada ke stalker tuh )

Ok,2012 akan berlalu pergi kan...sekejap aje masa pantas tik tok tik  tok...dah makin meningkat usia..

Arghh sedih...hope can stop the clock...but tak boleh kan..thats what we called the journey of life ..hope everybody happy during this year and for all the year will come ahead..

Normally every year , i will allocate some money utk pergi melawat ke negara org..jz find something useful for myself and for my business as well...jauh berjalan luas pemandangan kan...moga hari2 seterusnya kita semua beroleh rahmat dari Allah , di murahkan rezeki dan perjalanan hidup yang menenangkan hati...My trip well quite good,alhamdulillah di jauhkan dari segala kesusahan dan kesukaran..i hope i can shut the 2012 door happily..

For women out there...be strong and positive towards life..nothing can stop u from dreaming..dream,dream and dream until its will become reality..do not afraid facing the challenge..do not afraid to do new things in life..do not afraid to try...do not afraid of failure..u wont know if u haven't start anything...at the end of the day , happiness in ur heart is evertg before u close ur eyes and leaving from this world...

Good day everybody !!

Btw , new stock kain cotton has arrived!!...belum sempat nak snap snap photo...tq for those yg bagi kepercayaan beli barang online..iyelah,..not easy to trust anybody kan..but i try the best to sell good quality product , fast service for delivery..huhuhu..takut cust marah lambat hantar...love u all!!!






Thursday, 29 November 2012

Baju Kurung Cotton Viscose Manik ( color Orange )




Baju Kurung Cotton Viscose Manik color Orange
Hi Gojes..
Baju ni mmg best dipakai.
Kain lembut , absorp peluh..
Memang best mcm kain sutera
Worth it to buy!!
I guarantee u ols puas ati..
Brand : Alfina
Size : 44
Hanya sehelai shj lagi ada dlm stock utk kaler nih..
So , i marked down the price for ols gojes out there!!
Harga biasa : RM 180
Now : RM 150
Kos pos : RM 7 sm / RM 9 ss
SMS sy : 019 900 44 88  or Whats App

Saturday, 24 November 2012

BAJU KURUNG PURE COTTON RIBEN ( BKPC 01)



RM 150 FREE POSTAGE

SIZE : M

TO order : waniezzhassan@yahoo.com / 019 900 4488 ( serious buyer only !)

Good quality cotton

SOLD OUT!!

Thursday, 22 November 2012

Korean Girl Hair Band - made in korea













RM 18

Kos pos : RM 6 sm / RM 9 ss

Hand made from korea , Very good Quality

Dijamin puas hati!!!

Untuk order  : waniezzhassan@yahoo.com / 019 900 4488

KEMEJA LEVI'S - SOFT PINK


RM 48

Kos pos : RM 6 sm / RM 9 ss

Size : S ( 3 thn )
M ( 4 thn )
L ( 5 thn )
XL ( 6 thn )
XXL ( 7 thn )

Overun stock Levis
Material kain : baldu velvet

Sila emel waniezzhassan@yahoo.com , 019 900 4488 / WhatsApp

KOREAN GIRL 2PCS SET



KOREAN GIRL 2PCS SET ( Tak termasuk seluar ye!)

RM 45

Kos pos : RM 6 sm / RM 9 ss

Size : 80 ( 1y)
90 ( 2y)
100 ( 3y )

100% cotton

Untuk order sila lah emel waniezzhassan@yahoo.com
atau 019 900 4488 / Whats App

Tuesday, 20 November 2012

Baju Kurung Cotton Manik Exclusive ( BKME 19)


RM 159 ( Harga promosi!!)

Size : XL

Kos Pos : RM 7 sm / RM 9 ss

Ukuran ( inci )

Dada : 44
Bahu : 17
Pinggang : 32
Lengan : 23
Labuh Baju : 39
Labuh Kain : 39

Design : Baju Kurung Moden ( Tak ada pesak , kain duyung )

Material : Cotton

Order : waniezzhassan@yahoo.com / 019 900 4488 / Whats App

Monday, 19 November 2012

BAJU KURUNGPURE COTTON( BKPC04)

RM 150

FREE POSTAGE!!

SIZE : M - SOLD OUT!!

SIZE : L - SOLD OUT!!

TO ORDER : waniezzhassan@yahoo.com , 019 900 4488


BAJU KURUNG PURE COTTON ( BKPC 09 )

SIZE : M


RM 138 FREE POSTAGE!

TO ORDER : waniezzhassan@yahoo.com


AVAILABLE

Saturday, 17 November 2012

BAJU KURUNG PURE COTTON PAISLEY CODE BKPC 03

RM 150

FREE POSTAGE

SIZE : L

TO ORDER : waniezzhassan@yahoo.com / 019 900 4488


AVAILABLE

BAJU KURUNG PURE COTTON ( BKPC 08)

RM 138

SIZE : XS , L

FREE POSTAGE!

TO ORDER : waniezzhassan@yahoo.com , 019 900 4488

AVAILABLE

BAJU KURUNG PURE COTTON ( BKPC 07)

RM138

FREE POSTAGE

SIZE : M

TO ORDER : waniezzhassan@yahoo.com , 019 9004488

AVAILABLE

Wednesday, 14 November 2012

Baju Baby Rompers Carters with Pants



RM 45





Size : 3m , 6m , 9m , 12m


waniezzhassan@yahoo.com , 019 900 4488

Kain nye superb lembut...good quality ,much more better dari beli kat giant or kedai baby..





  • Size : 6m
    , 9m , 12m,18m,24m














Wednesday, 7 November 2012

Baju Gaun Smocking Lengan Panjang - Light Purple


Size : 1 thn , 3thn
color : Light Purple
Material : Cotton
Harga : Rm 50
Kos Pos : RM 6 sm / RM 9 ss


Order : waniezzhassan@yahoo.com / 019 900 4488

Baju Gaun Smocking Lengan Panjang - green

Material : Cotton

Saiz : 1thn ,2 thn ,3 thn , 4 thn

Harga : RM 50

Kos pos : RM 6 sm / RM 9 ss

Ada tali diikat kebelakang pinggang


Untuk ORDER : 019 900 4488

Tuesday, 6 November 2012

Baju Gaun Smocking Lengan Panjang -color pink

Saiz :1thn  2 thn ,4 thn ,6 thn

Kos pos : RM 6 sm / RM 9 SS

Harga : 50

Material : Cotton

Order : 019 900 4488 / waniezzhassan@yahoo.com / WhatsApp/BBM 28bb281e

Baju Kurung Cotton Viscose color Purple


Haii everbodyy...baju kurung ni kain viscose high quality ye..Kain superb lembut...
Guarantee puas hati!!no tipu tipu...ada hiasan manik di leher..pattern baju kurung moden tak ade pesak dan kain jenis duyung...ukuran akan diberikan atas permintaan..

Brand : Butik Alfina

Color Purple  size : 38 ( M ) , 44 ( XL )

Color Biru : 38 , 40 , 42 , 44

Color Orange : 44

Kos pos : RM 7 sm / RM 10 ss

Contact sy utk order : 019 900 4488 / waniezzhassan@yahoo.com / WhatsApp , BBM 28bb281e




Sunday, 4 November 2012

Baju Gaun Kanak-Kanak Smocking Lengan Panjang Dark Purple

Size : 1 THN , 5 THN , 6 THN

Baju Gaun Kanak-Kanak Smoking Lengan Panjang

Musim Kahwin dah nak tiba...sapa yang bakal jadi pengantin tuh , tahniah ye!!boleh lah buat acara akad nikah mcm Farid Kamil dan Diana Diannele ( fuh!!tak reti eja la nama dia)...biasa akad nikah dlm masjid kan..trend F& D mesti akan jd ikutan punye lah pasni..akad nikah kat out door dan pasangan pengantin buat ucapan..cool huh...generasi baru gaya baru lah...kalu zaman dulu pengantin tak diizinkan berckp atas pelamin,berbisik pun xle...skrg dh beza sgt..siap menyanyi ,menari pun ada..apa pun itu semua pilihan msg2..dah keluar duit berpuluh ringgit , sure lah satisfy ourself kan..alamak , dh melalut -lalut dah ni...

Baju ni sesuai untuk flower girls ke or gi jemputan kahwin ke...material dont worry...cantik sgt..di jamin puas hati...


BAJU GAUN SMOKING LENGAN PJG - COLOR PUTIH

Size : 1 thn ,2 Thn , 5 thn ( sold out ) , 7 thn


ukuran size 5 thn - anggaran usia shj 

DLM INCI

bahu : 10

lengan : 14

pinggang : 22

labuh bj : 23

UKURAN SIZE 7 thn - anggaran usia shj

bahu : 11

lengan : 15.5

pinggang : 26

labuh baju : 25.5






Harga : RM 55 sehelai 

Kos Pos : RM 6 SM / RM 9 SS


Order : 019 900 4488




Saturday, 3 November 2012

Baju Kurung Pahang Cotton Manik Eksklusif - BKME 18

Haaa,,,musim cuti sekolah ni mesti ada yang banyak jemputan kahwin kan..

Jom laaa,melaram sakan..nak cantik jugak kan..

Ok dis baju cantik sgt lor...sygkan diriku tak boleh pakai size besar sikit lah..yg bdn2 comey tu meh pakat beli baju ni..cantik sgt tau..

Material kain nih cotton japanese...i satified wif the material dan manik pun huwaaa mewahh gitu..

Harga???hmm...x sesuai ngan harga nih...sempena promosi cuti kahwin ni,eh cuti sekolah ..

RM 159 ajek....Promosi ini sj tau..jom while stock last...ukuran sila refer kat bawah ok..sesuai utk size L atau pun XL coz baju ni ada pesak kan jadinya ukuran dada tu besar laah cikit...cekdioutt ukuran nye...


UKURAN DALAM INCI

Dada : 45
Bahu : 16.5
Pinggang kain : 30
Lengan : 23
Labuh baju : 40
Labuh kain : 42

RM 159 + kos pos RM 7 SM / RM 9 SS

nak order ctc 019 900 4488 / waniezzhassan@yahoo.com / bbm pin : 28bb281e / whatsapp

Thursday, 25 October 2012

KAIN SULAM SUJI BUNGA TIMBUL APPLE


RM 180
FSA35161

Masih Available sepasang jek lagi

Kain chiffon apple , Bidang 45 , 4.5 METER

Cantik kain ni bila wat baju kurung moden siap

To order contact la saya 019 900 4488
Whats App
BBM : 28BB281E

Selamat Hari Raya Aidil Adha 2012

Assalamualaikum to all visitor,

Salam sejahtera...

Butik Qaireen ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha..

Semoga pengorbanan yang kita lakukan mendapat keredhaan Allah Taala..

Terima Kasih kerana sudi membeli belah dengan kami..


Wednesday, 24 October 2012