Sunday, 21 October 2012

Hujan Yang Turun Bagaikan Mutiara

Skrg musim winter di terengganu mulai menjengah..kiranya baju2 tebal boleh pakai dah la ni,ala-ala omputih...suka hujan tp automatik diri pun mcm awan mendung gelap gelita..hehe

Hujan salah , panas salah..serba tak kena jadi manusia ni kan...Hope jangan banjir sudahlah..

so anybody yang plan nak dtg kat trg nih batal kan je la hasrat tu eh..kalu nak gi pulau redang ke pulau perhentian ke kapas ke toksah la amik risiko , laut yang bergelora nih..

Anyone yang need help psl trg ni ..nak tnya pasal kerepok ke..psl pulau ke , psl sutera batik ke,pe2 je lah...sesat jln ke...eh !!leh sesat ke kat trg ni..hahaha..sila tgglkan comment anda kat bwh ok..
Dgn berbesar hati i willing to help dgn sesama sedara atau bangsa lain pun x pe aih...

Ok..dearest visitor...cekidouttt album-album baju kurung chiffon ada..baju kurung cotton ada..baju kurung sulam ada..pakaian kanak-kanak berjenama dan korea style pun ada..


0 comments:

Post a Comment