Sunday, 4 November 2012

Baju Gaun Kanak-Kanak Smoking Lengan Panjang

Musim Kahwin dah nak tiba...sapa yang bakal jadi pengantin tuh , tahniah ye!!boleh lah buat acara akad nikah mcm Farid Kamil dan Diana Diannele ( fuh!!tak reti eja la nama dia)...biasa akad nikah dlm masjid kan..trend F& D mesti akan jd ikutan punye lah pasni..akad nikah kat out door dan pasangan pengantin buat ucapan..cool huh...generasi baru gaya baru lah...kalu zaman dulu pengantin tak diizinkan berckp atas pelamin,berbisik pun xle...skrg dh beza sgt..siap menyanyi ,menari pun ada..apa pun itu semua pilihan msg2..dah keluar duit berpuluh ringgit , sure lah satisfy ourself kan..alamak , dh melalut -lalut dah ni...

Baju ni sesuai untuk flower girls ke or gi jemputan kahwin ke...material dont worry...cantik sgt..di jamin puas hati...


BAJU GAUN SMOKING LENGAN PJG - COLOR PUTIH

Size : 1 thn ,2 Thn , 5 thn ( sold out ) , 7 thn


ukuran size 5 thn - anggaran usia shj 

DLM INCI

bahu : 10

lengan : 14

pinggang : 22

labuh bj : 23

UKURAN SIZE 7 thn - anggaran usia shj

bahu : 11

lengan : 15.5

pinggang : 26

labuh baju : 25.5






Harga : RM 55 sehelai 

Kos Pos : RM 6 SM / RM 9 SS


Order : 019 900 4488




0 comments:

Post a Comment