Sunday, 31 March 2013

READY STOCK KAIN SULAM BATCH 2

CODE : Rosella Sulam Melati Kapas ( SOLD!!)

CODE : Rosella Sulam Melati Kapas ( AVAILABLE )

CODE : Cotton Import Sulam Melati Hijau kebiruan ( AVAILABLE)

CODE : Cotton Import Sulam Melati Merah ( SOLD!!)

CODE : Cotton Import Sulam Rose Shocking blue ( sold!!)

CODE : ROSELLA Sulam ROSE yellow Gold ( SOLD!!)

CODE : Rosella Sulam Rose yellow ( AVAILABLE ) -color sebenar 10% darker


Bismillahirrahmanirrahim..Assalamuaikum semua..

Kain sulam ni cantik sangat tau in actual..tapi sayang kan yang mana berkenan
 dan tak suka
 beli online sure tak berani nak beli kan coz tak boleh guna pancaindera sentuhan.
.i understand
everybody not the same..but sometimes bila kita susah nak cari barang tuh,
pembelian online
 actually sngat convenience..

Serba sedikit untuk saya describe kan tentang kain nih..hopefully u ols percaya
kan saya lah..

I made this sulam with quality fabric..even kain cotton..my goshh very lembut.
.i love it so much..
bila kain lembut cantik sangat buat baju dan terletak ajaer kat tubuh bila pakai..
kalu kain keras...
alamakk kita pun nampak gemuk kan..thats y some kain yg little bit keras tak cantik kan
 kalu buat baju kurung...cuba try
 beli kain sutera,cantik sangat kan kalu pakai buat baju kurung..anyways,kain sutera
nih mahal sgt skrg ni..
if u ols beli yg harga RM 150 lebih belum tentu its real sutera..
real sutera with silk gred no1 lebih kurang
 RM 300..
Kalu beli hundred plus meaning dats is not real sutera,biasanya they call it sutera rayon...
takda maknanya ok
rayon is rayon...dats not sutera..ok,itu sedikit sbyk wat i know to share wif u ols...
lari tajuk lak saya nih..hiks...

Kain sulam nih tak nipis,tak jarang,tak panas...lembut sgt..material plg best
either rosella atau cotton import..
some of my customer yg datang ke kedai saya mengadu beli kat online tapi kain keras..
mine one,i guarantee
u ols puas hati..

Nak order atau inquiry please isi order form,scroll down kat bawah..

or boleh sms / whats app 019 900 4488 but make sure u really serious bout it ok..

Yang mana dah sold out tapi berkenan sangat boleh tempah but ambil masa dalam 3 minggu juga lah..
50% deposit dan tak boleh cancel..yang nak inquiry pasal ni boleh isi form ok..kalu sms kat saya,
kesianlah kat saya nak explain pjg lebar with some cost attach tapi tak jadi pun oder..huhuhu..


Price list :

Bidang 60 - 3.5 meter ( tak perlu lining)

Satin rosella  or cotton import - RM 169

Velvet - RM 139



Bidang 45 - 4.5 meter ( perlu lining)


Chiffon Silk - RM 139

Chiffon helena - RM 109

0 comments:

Post a Comment