Monday, 31 December 2012

Tahun baru 2013

Buzzz!!! Selamat menyambut tahun 2013.....sdg buat apa tuh?..sure sdg mengupdate misi,azam baru kan dlm blog...wah....syukur Alhamdulilah ALLAH masih memberi sy nafas utk hidup ats muka bumi ini.Dapatlah sy merasa utk merasa detik 2013.tp xth lah kut esok sy ditakdirkan meninggal dunia...takde sape yg th bl ajal kita akn sampai..doa sy utk arwah ayah saya,abang abang saya dan mereka yg telah pergi ke alam fana,moga mereka ditempatkan dikalangan org beriman...amin..al fatihah..utk insan insan yang ada dlm hidup sy moga mereka dipanjangkan usia dn  beroleh kesenangan dunia akhirat...moga mendapat rezeki yg melimpah limpah..

Sebut psl azam..sy tak th la nak berazam apa.mungkin sy ni jenis xde keazaman kut  cuma yg sy th y ni jenis pakat redah je..cuma sy berdoa byk dlm hati nk itu ini..doa sy  moga ibu sy dipanjngkn usia..doa sy moga perniagaan sy berjalan lancar dan tak gulung tikar...hehhe..moga sy dpt kutip penglmn jika sy tersembam tersungkur..berniaga ni bkn sngg...stigma org biz org kaya tu x betul sama sekali..sy x mahu jd tipikal malays..kalu bangsa lain blh jujur dlm urusniaga knp sy yg beragama islam x blh...xde istilah cpt kaya..pusing ganti modal..kos sewa kedai,pekerja,air elektrik semua tu perlukan duit..sy akui bekerja makan gaji jd eksekutif satu waktu dulu lg mewah dr berniaga skrg ni..tp sy takkan putus asa,..sikit2 lama2 jd bukit..yg penting kepuasan coz im selling the things which i like..sy rs puas tgk baju budak yg comel..baju kurung yang cantik dan trendy dan sy rs puas bila org suka taste saya...kita semua berlainan citarasa kan..susah utk mengtahui citarasa org lain..

Dlm dunia perniagaan apa yg sy x sukai ialh sifat dengki bangsa melayu.usahkan kata pesaing dengki,yg x beniaga pun ada yg dengki..sy pn selalu ingatkan diri bila sy alpa dn mulai cemburu..sy tanamkan dlm minda ..rezeki masing masing..so x perlu takut dgn pesaingan..biarlh bersaing dgn cara sihat..sy cukup anti dgn copy cat ..plg penting utk elakkan cemburu jgnlh duk selalu stalk peniaga yg lain nanti akn timbul iri hati..bkn sng nk berjaya dlm sekelip mata..kena sabar..kejayaan tidak akan dtg bergolek...

Pjg pulak sy pot pet nih..akhir kata semoga pelanggan online dan offline sy ,keluarga kita dijauhi sebarang musibah..sentiasa ceria dan peroeh rahmat dari ALLAH SWT..aminn...

Dont forget to check regulary here okess...nantikan kemunculan kain cotton online 2013,blouse muslimah 2013,baju kurung cotton 2013,baju kurung chiffon 2013

Million thx for all the support for butik qaireen,!!!...muahaaaaaahaa


2 comments:

nurul afifah said...

sy setuju...xperlulah ada sifatdengki2 ni dlm bisnes or apa juga tindakan kita..sucikan hati dan berniat baik sesama insan..barula rezki nak masyukk...klu ada iri hati..rezki pon x mo dok dekat kita...geram tgk baju baby..jemput ke blog saya utk info kesihatan jika sudi...http://www.aunibeautycollections.com/

Butik Qaireen said...

terima kasih nurul afifah...semoga kita lebih tabah hadapi dunia perniagaan nih..ahaks...

will visits ur blog...skrg gak pergi...jariku pantas berlariii dgn segeraaa...

Post a Comment