Friday, 11 January 2013

Bismillahirahmanirrahim...Assalamualaikum semua manusia yang tersinggah,terjengah dalam blog BUTIK QAIREEN yg tak seberapa ini ye...

BQ lama gak tak update gambo sbbnya BQ ni bahu nya saaakitt sgt..ntahlah tak tahu lah nape rs nak tercabut jer tangan sebelah kanan ni..buat kerja sikit sakit smpai ke leher...erkkk alasaaannn kan..

Alasan kedua...BQ sibuk sgt dgn esaimen dan project paper final year...opsss..jgn salah fhm..BQ bkn budak2 remaja ye..dah dewasaa bebenor ok..hikss....BQ amik PJJ kat USM penang masa keje ritu..so memandangkan BQ berhenti keja dan berniaga,syg pulak nak berhenti belajar ni...so BQ buatlah smpai habis..menuntut ilmu tu kan wajib...ewahh..ilmu agama tak pi menuntut pulak...hikss...

So ,pala BQ ni pusing pusing sampai rs nak terkehel dah buat final project paper..nak tiru kang nanti tak berkat lak ilmu...oooohh pantang nenek moyang BQ tiru2 neh..tp kan,mmg letih lah asyik kena reject jer ngan Prof..tp BQ kuatkan hati..kuatkan semangat..aiyaaa kalu dah teror buat apa belajar lagi kan..adalah tu salah kat mana sampai asyik kena reject jer..so 2013 is a my bz year ever!!..mana nak uruskan perniagaan lagik..,mana nak study lagik...okeess...once again..alasannnnnn...

To u olsss kat luar sana..pe mslh kita pun..ingatlah its just a PROBLEM yg tak akan pernah STOP!!..Jgn mengalah dgn kehidupan coz at least we are given a chances to live and still breathing in dis world...so do it now!dont hesitate to do anything u LIKE!!..bkn suh gi clubbing or amik dadah or merempit ok...kang salah faham naya lah BQ disalahkan lak...

Babaiii utk semua...jgn lupa tgk album baju kurung , album tudung ,album branded baby and kids dan lain2 tuh okes...and dont hesitate to purchase online wif me...

syg semuaa org dlm dunia nih..muahahahhahaha

0 comments:

Post a Comment