Friday, 11 January 2013

Tudung Chiffon 3 layer with Brooch



Tudung Chiffon 3 Layer with Brooch

Code : CL 3002

Harga : RM 75

Penghantaran PERCUMA!!

U ols...kain chiffon ni lembut sgt ok..kat awning dalam tuh pun kain cntik dan jahitan kemas..

erkkk tak tahu lahh nak explain cmna lagik..sbb takleh dtg kedai BQ kan..
Tapi BQ tak tipu nih...

Color : polkadot kuning dan merah..

Pesal laaa BQ ni suka sgt kaler striking sejak akhir2 ni..BQ suka lah jd ceria2 gitu barulah ada mood..pskilogi kalu kita pakai kaler ceria automatic kita jd semngat tau...wahhh perasann cntikkklahh..hehe

Call or sms BQ okes...019 900 4488..

Ekceli BQ ni pemalu sikit nak sembang ngan org tak kenal...tp kalu dh berckp ssh lak nak berhenti..sbb tu BQ suka ber sms..tp kalu korang tak pcya or nak dgr sore BQ ni call jerlah..xpeee..x kisahh pun..

Orderrlahhhh...ahakss

0 comments:

Post a Comment